Venrayseweg 31 - 5961 AC Horst 

Bekijk het nieuws onder welke regels en voorwaarden er gewerkt wordt.


In mijn praktijk kun je werken aan jezelf, of het nu op het lichamelijke vlak is of op het geestelijke vlak.

Lichaam en geest kunnen niet los van elkaar worden gezien, zij zijn één. Als je lichaam gaat haperen, is dat een teken dat je iets mag gaan veranderen aan hoe je met je lichaam omgaat en aan je leefwijze. Dit kan veel dieper gaan dan je in eerste instantie in de gaten hebt.Vaak zijn ziektes of lichamelijke klachten een kans voor diepgaande veranderingen en zie je achteraf dat dit jou als mens heel veel groei heeft gebracht. En van de andere kant heeft jouw geest ook een hele grote invloed op jouw lichaam, kijk maar naar de invloed van stress.

Graag wil ik je hierbij de hand reiken en jou in je proces een steun in de rug geven; of je nu bij mij komt met pijn in je rug of nek of dat je met een emotioneel, psychisch probleem zit waar je aan wilt werken. Of je nu een kind, volwassene of oudere bent, samen gaan we hiermee aan de slag.


Wil je meer weten dan kun je mij bereiken via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., het Contactformulier of telefonisch op 06-48151376.