WELKOM IN MIJN PRAKTIJK

Venrayseweg 31 – 5961 AC Horst

Bekijk het nieuws onder welke regels en voorwaarden er gewerkt wordt.


In mijn praktijk kun je werken aan jezelf, of het nu op het lichamelijke vlak is of op het geestelijke vlak.

Lichaam en geest kunnen niet los van elkaar worden gezien, zij zijn één. Als je lichaam gaat haperen, is dat een teken dat je iets mag gaan veranderen aan hoe je met je lichaam omgaat en aan je leefwijze. Dit kan veel dieper gaan dan je in eerste instantie in de gaten hebt.Vaak zijn ziektes of lichamelijke klachten een kans voor diepgaande veranderingen en zie je achteraf dat dit jou als mens heel veel groei heeft gebracht. En van de andere kant heeft jouw geest ook een hele grote invloed op jouw lichaam, kijk maar naar de invloed van stress.

Graag wil ik je hierbij de hand reiken en jou in je proces een steun in de rug geven; of je nu bij mij komt met pijn in je rug of nek of dat je met een emotioneel, psychisch probleem zit waar je aan wilt werken. Of je nu een kind, volwassene of oudere bent, samen gaan we hiermee aan de slag met mijn kennis en ervaring als oefentherapeut en spiritueel therapeut.

Ik zeg vaak tegen mijn cliënten “ik kan niet toveren”. De bedoeling is dat je zelf inzicht krijgt in de diepere oorzaken en vervolgens je oude wonden gaat helen, daardoor steeds meer jezelf wordt, los van je overlevingen. Dit is echter een groeiproces wat altijd door gaat. Daarvoor zijn we uiteindelijk hier. Geef jezelf hierin de tijd en ruimte.


Wil je meer weten dan kun je mij bereiken via het volgende emailadres: praktijk.vpg@gmail.com, het Contactformulier of telefonisch op 06-48151376.